tiistai 17. huhtikuuta 2012

elämäni luokan 2-5 oppilaana #40 alkoi

Teen lähiaikoina toisen postauksen ja nää on kaikki jotain yli viikon vanhaa kamaa, mut sellasta ilmoitusasiaa alkuun et mulla vaihtuu perhe ensi viikolla, joten pistäkää viestiä jos haluatte mun uuden osoitteen (jota en tosin tiedä vielä itekään)

Pakollinen sakurakuva

Kävin pyöräilee joskus ennen koulun alkua monta tuntia ympäri Handaa, ja oon nyt kyl tosi iloinen etten mee pyörällä kouluun. Siinä oli vaan huonot käsijarrut ja penkki oli epämukavin ikinä, löysin itestäni kaikkia uusia jänniä lihaksia, enkä pystyny istuu antikivuliaasti pariin päivään. Penkki oli kans ihan liian matalalla eikä tuskaa korvannu se et takana luki AFS. En tajua muuten vieläkään tätä vasemmanpuoleista liikennettä enkä sitä missä pitäis pyöräillä tai ees kävellä. Poliisiautot muuten soittaa täällä j-poppia täysillä sen normiäänen sijasta.

30€ meloni, eiks noi maksa Suomessa jotain 3 euroa?

2L kokis 1,3 euroa... Jos Suomessa elintarvikkeiden hinnat menis tolleen niin ihmiset ois vähän leveempiä mut Japanissa vissiin ei

Kävin ennen koulun alkua akvaariossa näitten perhetuttujen äitin ja pojan kaa kolmestaan. Oli aika pieni paikka Hekinan -nimisessä kaupungissa, mut tosi jees kun tykkään kauheena tollasista luontoelukkajutuista ja seurakin oli kivaa. Menin sit hengaa loppuillaksi niille, aah siellä oli kotatsu eli semmonen pöytä jonka päällä on peitto ja alla lämmitys (?) ja söin tyyliin ekaa kunnon kotiruokaa täällä ollessani, vähän surullista silleen. Riisikin oli tyyliin parasta mitä oon ikimä syöny.Näin muuten tolloin telkkarissa vauvavirtahepoja, ja taisin löytää mun uuden lempieläimen.

Meduusoja

 Ihmeteltiin miksi noiden kehittyminen kestää kauemmin kuin ihmisen

 Mustekala. Jonkun pikkutytön mielestä toi oli tosi söpö ja sit se kysy et onko toi samaa mistä tehään takoyakia. Tuli jotenkin paha mieli.

Sunnuntaina päivää ennen koulun alkua mut herätettiin 10 minuuttia ennen noitten lähtöä baseballmatsiin, menin siis ite Nagoyaan shoppailee kun nää ei halunnu jättää mua yksin kotiin. Ostin kaksi hupparia kun löysin kerrankin kokoja, toinen oli tosin miesten L jee big in japan ja silleen. Nauroin vähän sen kaupan myyjälle kun erehdyin sanoo sille jotain japaniksi niin alko selittää mulle ihan kauheena, melkein tajusinkin jotain. Se yritti kans häätää mua koko ajan miestenosastolta, vähän niin kuin kuolasin kerran miesten vaatteita kunnes yksi hostin näköinen myyjä tuli selittää et hei tää on miesten vaatekauppa. Huoh kun monet japanilaiset miestenvaatteet on vielä niin adrogyyneja.

 Hämmennyin tosta niin paljon vaikka tiiän et toi ei yritä olla suomea

Vaatekauppojen palvelu on muuten aika jännää kun raotat pikkasen pukukopin ovea/verhoa niin myyjä oikeesti juoksee sun luokse... Sitä en vaan oo vielä sisäistäny miksi kengät pitää ottaa pois pukukoppiin mentäessä. Tääl ei saa kans sovittaa vaatteita jos on meikkiä tai sit pitää käyttää sellasia naamasuojajutskia, mut monissa paikoissa ei saa ollenkaan.

Kävin vaihteeksi häpäisee näitten jumalia joku päivä, tossa käsittääkseni pestään kädet ennen temppeliin menemistä

Koulukin tosiaan alkoi viime viikon maanantaina, päivä alko tosi huonosti kun mua vähän lytättiin ihmisenä, sit onnistuin kaataa keitot lattialle ja pöydälle ja vielä hukkaamaan junan kuukausikortin... Mut onneksi tää on Japani niin joku oli tuonut sen Taketoyon asemalle. En kirjoita nyt koulusta mitään koska olis liikaa selitettävää, joten teen joskus kunnon koulupostauksen, mut ihan hauskaa on ollu.

2 kommenttia:

  1. Helou again!

    Sori nyt kommaan vaan tähän postaukseen koska I'M SO SUPER BUSY. ; __ ; Sorry honey. <3

    Eli eli... hunajameloni 30€ eh, seriously? Noi on Suomessa siis jotain alle 5e. Lol siinäpä mulle bisnesidea, alan hamstraamaa hunajameloneita (vai mikä meloni tuo nyt oli) Japaniin ja myyn niitä halvalla = miljoonia ostajia. Musta tulee rikas. Yyyh noi kaupat näyttää nii kivoilta, tai siis mun mielestä on aina jännää käyä ulkomailla iha ruokakaupassa ko ei tiijä missä kaikki tavarat on ja sit ei tiijä mitä ne on ymsyms.

    Pystyn niin samaistuun tuohon sun fiilikseen ku se tyttö sano et ai onks toi sitä mustekalaa mistä tehää takoyakia. Snif. :c Joko oot syöny sitä? Varmaa oot. Hyi ite en kyl pystyis syömää tyylii mitää siellä, tai ainaki siltä tuntuu. Ok on ranskalainenki keittiö vähä weird, meillä oli tänään ranskan tunnilla sellanen leikki et ollaa muka ravintolas ja jutellaa kaikkee ym. tilataan listalta (opelta saatiin juomaa ja karkkia lol). Vissii sanoinki jo sulle? No onneks se oliki tosi kiva juttu, ei yhtää awkward tai muutenkaa. Oli ihana onnistumisen fiilis sen jälkee ku pysty rupattelee ranskaksi. No meni nyt taas vähän ohi, mut siel listal oli siis mm. sammakon reittä, mitä iha oikeesti syyää paljo Ranskassa. O-ou, pitää olla tarkkana mitä tilaan siellä. :D Matka lähestyy, onneks. <3 Oon iha lentoon lähössä täällä.

    MITÄ, SÄ KUOLASIT MIESTEN VAATTEITA!? Mä luulin et vain mä harrastan sitä.... Haha. :D Voin kyl nii kuvitella itteni kans siellä iha omgomg ihania vaatteita, ei perkele nää on miesten, OH WELL WHO CARES IT'S MY LIFE lol. :__D En kyl aina ihan älyä tota erottelua et nää on naisten ja nää miesten. Tai siis et, näitä vaatteita/muita asusteita, kenkiä ym. käyttää vaa naiset ja näitä taas miehet. No en ossaa selittää. -.- Mut varmaa oot huomannu että minäkään en mistään naisellisemmasta päästä ole. Mistä tulikin mieleen yksi ''hauska'' juttu tänään aamureeneissä uimahallilla... Mulle tarjottiin miesten puolelle sitä avvainta.... MITÄ HELVETTIÄ!? :DDDDDD oikeesti haistakaa nyt ----- :( sit se naikkone vaa että voi anteeks olin iha omissa maailmoissani. Joku ois voinu pahemminki loukkaantuu tosta mutta ite otin huumorilla :D Kaikki oli vaa sillee omg et oo tosissas, et ees näytä pojalta (hyvä!!!). Jos toi tapahtuu toisen kerran nii meikä räjähtää siinä kassalla.

    Äää apua miks kello on jo noin paljon. Hm pittää mennä tekkee läksyjä ja vähä syömää. Pärjäile sinä siellä jajaja ota kuvia koulusta jos pystyt! Haluisin nii hirveenä nähä. Tai parempi oikeestaa olis video, mut blogspot osaa olla niitte kans joskus tosi hankala. No, iha mite ite pystyt. Have fun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi vaan tähän koska menee aina joku tunti sun kommentteihin vastatessa :))) eiku oikeesti rakastan pitkiä kommentteja. Sullon hirvee hinku tänne Aasian markkinoille :_D aletaan välittää yhdessä suomalaisia sieniä, koska niistäkin saa hyvät rahat täällä, varsinkin matsutakeista. Jooh määkään en oo oikeestaan vielä päässy seikkailee niin paljon täällä ruokakaupoissa kuin oisin halunnu, et uutuudenviehätys ei oo vielä menny.

      Joo oon, se on ihan jees, vaikka koostumus onkin vähän epäilyttävää. Mut merenelävät on niin herkkua paitsi joku makrilli. Mää kait just luulin et toi sammakonreisijuttu on vaan joku klisee :D Ei muuten mitään hajua mikä se on ranskaksi. Hee pitäkää hauskaa ja ota paljon kuvia! Miestenvaatteet <3 Voisin oikeestaan pukeutua pelkästään niihin, mut emt mikä estää. No tytöt just vielä saa pukeutua suunnilleen niin kuin haluaa, mut pojat ei liian tyttömäisesti.

      Eih repesin niin paljon tolle et sua luultiin pojaksi :__DD Ehk se vaan katto hiustenpituutta tai jotain, mut aika siistiä sillee. Jooh voisin ens viikolla vähän salakuvailla kun päätän perjantaina aineet, joiden kohalla opiskelen itsenäisesti kirjastossa. No voihan sen videon laittaa vaikka youtubeen ja sit upottaa vaan tänne :>

      Poista