perjantai 1. kesäkuuta 2012

ritoru waarudo

Huom! taa postaus on puolitoista kuukautta vanha, en julkaissu sillon ku en saanu kuvia.

Käytiin 19.4. kakosten kanssa Little World -teemapuistossa (tai ritoru waarudossa niin kuin nää sanoo--) Kolmoset meni viereiseen prefektuuriin Nakashima Spa Land –huvipuistoon ja ykösillä oli liikuntapäivä, kawaisoo. Little Worldissa oli tosiaan nimestäänkin päätellen rekvisiittaa ja kaikkia ruokakojuja eri maista. Sijaitsee Inuyamassa, joten matka kesti jotain puolitoista tuntia bussilla.

Äärimmäisen pointless kuva - ja toi on sitä paitsi paluumatkalla, jollon molemmat vaan nukuttiin - mut Nagoyaa ja väsynyt Ayaka
Matka meni nopiaa kun istuin Ayakan vieressä, oikeesti se tyttö on ehkä maailman söpöin, eikä siitä uskois mitenkään et se on kendossa. On muuten aika pelottava kun huitoo ja huutaa sen kepin kaa, kävin yks päivä kattomassa koulun kendo- ja judoreenejä kun ne on samassa paikassa. En oikeen sisäistäny vielä tota kendon syvintä olemusta, joten juttelin samalla Mahon kaa, kun se on judomanageri (turhuus).
Balilta muistaakseni
Mut takasin siihen ritoru waarudoon, oli oikeasti paljon siistimpi paikka, mitä osasin odottaa. Ulkoasun lisäksi niissä paikoissa muka kuulosti ja haisi siltä miltä piti. Harmi vaan ettei ehditty nähdä kaikkea, kun oli vaan jotain 4 tuntia aikaa kierrellä, ja siitäkin meni kivasti syömiseen. Ei kyl todellakaan kuoltu nälkään siellä. Maksua vastaan sai kokeilla eri maiden pukuja, ite sovitin vaan indonesialaista, mutta nyt kaduttaa etten kokeillu jotain kymmentä niin kuin monet teki.

Saksaa

Aurinko paisto silmiin yms.
Alaskan inkkarien taloa tai jotain. Tuolla oli aika pelottavat taustaäänet ja jännänhajuista 
Mun lempparialue oli varmaan Etelä-Amerikka, harmittaa ku en ehtiny nähä kunnolla Afrikkaa ja monia Aasian maita. Japsit viihty niin hyvin Euroopassa (saatiin siis liikkua ihan vapaasti, ja vaikka hengasin välillä eri porukoissa, näitten Eurooppa-romantisointi on naurettavan suurta)


Buddhaluostari Nepalissa, en kerenny käydä sisällä
Yhyy noi Saksan puvut oli ylisöpöjä, kamera ei ollu valitettavasti samaa mieltä 
Italiassa, söin vähän pizzaa ja sorbettia
Italialainen keittiö
Oisitte muuten nähny mun koululaisten vaatteet, ok Suomessa varmaan vaan naurettais jos tulis vastaan ton näköistä porukkaa, mut mää tykkäsin. Multa kysyttiin pari päivää ennen tota, et mitkä vaatteet meinaan laittaa, ja olin vaan silleen et en oo pahemmin miettiny. Näille oli aika iso juttu, kun sai kerrankin laittaa omat vaatteet koulupuvun sijasta. Päädyin sit farkkulegginseihin ja huppariin, ja olin tietty niitä harvoja tyttöjä joilla ei ollu minihametta (tai nilkkoihin asti ulottuvaa collegehametta, meccha oshare??)
Non-chan ja Akane Italiassa, hienosti mätsää noi farkut ja kengät tohon asuun 

Etelä-Amerikkaa
Laamoja

Aistin tuossa pahuutta, tai sit mun lammaskompleksi vaan aiheutti sen 
En uskaltanu laittaa hametta, kun pelkäsin et se ois liian lyhyt, kun opet kyttää mua muutenkin ihan tarpeeksi. Sitä paitsi ainakin meikki, korkkarit ja crocsit oli kiellettyjä – en tajua noita vikoja, mut täällä on muuten yllättävän monella crocsit, eikö ne oo vähän vanha juttu jo? Olin onneksi ees jotenkin rebel, voitin varmana ylävartaloherutuksen mun normitopilla, koska japseilla on jostain syystä sikkelyhyet alaosat, mut kaula-aukot on sellasia kaulaan hirtettyjä.
Ruotsi ! Suomi oli vähän aliedustettuna mut myytiin siellä sentään muumikrääsää
Ranska

Jäätelöllä ja jollain soodan makuisella aineella täytetty kreppi, oli hyvää
Ranskakaupasta jossa söin varmaan puolet Miyanon omenapiirakasta…
Muovilihaa intialaisessa ravintolassa. Söin ihan ylitulista punaista currya Intiassa, silmät vuosi aika pitkään sen jälkeen, mut oli ihan sairaan hyvää ja aah naanleipä.    
Kaduttaa vieläkin kun en pukenu noita Intia-vaatteita, noi sai vielä kaupan päälle pitää bindin (täytin kyl ton aukon elämästäni ostamalla lähtiessä bindeja matkamuistokaupasta, missähän meinasin käyttää…)
Thaimaata
Etela-Koreaa

2 kommenttia:

  1. Tykkään todella kovasti blogistasi, sillä siellä on paljon kuvia ja jaksat aina selittää asioita kunnolla :) ehkä paras kaikista vaihtariblogeista mitä olen lukenut. Olisi tosin mukava saada hieman enemmän kuvia matkaajasta itsestään..

    Jatkathan kirjoittelemistasi, odotan postauksiasi innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti paljon kommentista :D Oon nykyaan koneella vaan tosi harvoin kun en paase nettiin omalla, pitais ehka teha parikin postausta viime kuukausista kun kuvia ja kerrottavaa ois. Musta ei ees taida pahemmin olla kuvia, ainakaan omassa kamerassa...

      Poista